Post by monstinglicheckbas on Feb 18, 2022 12:37:18 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Fishdom ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Fishdom IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code πολλά λεφτά ▞▞▞
▞▞▞ Fishdom 2022 version ▞▞▞
Είναι το χειρότερο ΠΑΙΧΝΊΔΙ ever 😠😈
Φαίνεται πρόκληση το lvls r μόλις 2 κάνει τους ανθρώπους να χάνουν, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να επηρεάσουν τα ενισχυτικά κοχυλιών/πεταλούδων. Είναι το ίδιο ή πιο δύσκολα από τα σούπερ. Θα προτιμούσα να έχω επιλογή 2 pass challenge lvls. Θα άξιζε να διακινδυνεύσετε τους ενισχυτές κοχυλιών/πετάλων μόνο εάν η ανταμοιβή ήταν χρυσά εισιτήρια. Ποτέ αρκετά χρυσά/ασημένια εισιτήρια και όχι αρκετοί τρόποι 2 για να τα κερδίσετε. Όλο και πιο συχνές χρυσές πάσες, πρόκληση και σκληρές/σούπερ βλάβες σε ένα άλλοτε διασκεδαστικό παιχνίδι με αρπαγές χρημάτων. Αφήστε τους συμπαίκτες να ζητήσουν και να στείλουν 3-5 ενισχυτές 1× την ημέρα
Διασκεδαστικό παιχνίδι, αλλά είναι πολύ καλό στο να κάνεις τους ανθρώπους να ξοδεύουν χρήματα μόνο και μόνο για να περάσουν ένα επίπεδο. Έχω κολλήσει σε ένα επίπεδο για 2 + βδομάδες και ο μόνος τρόπος για να το περάσω είναι να ξοδέψω χρήματα για να το διαγράψω!
Ενημέρωση.. πολύ ενοχλημένος. Η συμβουλή μου είναι να μην ξεκινήσετε με αυτήν την εφαρμογή. Επίσης τα δύσκολα επίπεδα μου. Αν δεν πληρώσω για κάτι, δεν μπορώ να περάσω από ένα νέο επίπεδο. Καθόλου χαρούμενος. Το κόστος για οτιδήποτε είναι εξωφρενικό. Μπορεί να αγόραζα κάτι αν ήταν φθηνότερα... Πάρα πολλά pop up. Αφού χρησιμοποιήσω τις 5 ζωές μου, έχω πάρα πολύ καιρό για περισσότερες ζωές. Μπορώ να δω πού θα πλήρωναν οι άνθρωποι για να πάρουν περισσότερες ζωές/αντικείμενα, αλλά δεν αξίζει την τιμή που χρεώνουν. Είναι τρελό!
Καλό στην αρχή αλλά καταντάει κουραστικό με το να μην μπορείς να περάσεις τα διάφορα επίπεδα πρέπει δηλαδή να πληρώσεις δεν έχει ενδιαφέρον.
Πολύ καλό παιχνίδι
download Fishdom apk τελευταία έκδοση Game από Playrix για ...
Δεν τρέχει η εφαρμογή. Μόλις φορτώσει και μου βγάζει το σφουγγάρι για να καθαρίσω το ενυδρείο με πετάει εντελώς έξω 😞😞😞
Αυτή η τελευταία ενημέρωση που στάλθηκε δεν θα ενημερωθεί καθόλου. Εκκρεμεί για πάνω από μία ώρα. Σχετικά με το έτοιμο να απεγκαταστήσω ένα παιχνίδι που μου αρέσει πολύ λόγω απογοήτευσης!
Γεια σου, μπορείς να κάνεις το πέρασμα ανάμεσα στα ενυδρεία λιγότερο ευαίσθητο; Η σάρωση ανάμεσα σε δύο σετ οθονών ενυδρείου συχνά με αφήνει πολλές οθόνες κλειστές, αν αυτό έχει νόημα.
ΜΗΝ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ! πολύ εθιστικό παιχνίδι και μετά από ένα ορισμένο επίπεδο (αφού σε ρουφήξουν) είναι αδύνατο να κερδίσεις χωρίς να αγοράσεις μάρκες. Και δεν υπάρχει τρόπος να τα κερδίσετε δωρεάν. Γλιτώστε τον εαυτό σας από την απογοήτευση και τα έξοδα. Διαγράφω τώρα πριν πετάξω άλλα χρήματα 💰!
Cooking Joy 2 شبیهسازی pgxw
Στην αρχή υπήρχαν πολλές ανταμοιβές για να σας κρατήσουν να προοδεύσετε. Τώρα μοιάζουν να είναι λίγοι. Τα επίπεδα είναι σταθερά δύσκολα και παίρνουν για πάντα. Επιπλέον, εάν λάβετε μια χρονομετρημένη ανταμοιβή, χάνετε χρόνο για να φορτώσει το παιχνίδι. Επίσης, θα ήταν καλό αν μπορούσατε να επιλέξετε πότε θέλετε να χρησιμοποιήσετε τους ενισχυτές σας αντί για την αρχή.
Όσο δυσκολεύει, πιο pay to win , πεθαίνεις !!!
Εδώ και ένα μήνα κολλάει απίστευτα και άλλες φορές δεν ανοίγει καθόλου. Εφόσον δεν φτιάχνεται τουλάχιστον να δώσετε τα χρήματα που δόθηκαν για αγορά διαμαντιών.
Όλα είναι καλά εκτός από το να μην υπάρχουν μίνι παιχνίδια όπως η διαφήμιση.
Αυτή η τελευταία ενημέρωση δεν ολοκληρώνεται. Εχει κολλήσει. Απαράδεκτο να σου ζητάει υποχρεωτικά ενημέρωση και να μην σε αφήσει να συνεχίσει το παιχνίδι
Έκανες μια τυχαία αγορά στο κατάστημά σου. Θέλω να αγοράσω 10 διαμάντια για 99p καθώς συνεχώς ξοδεύω άφθονα χρήματα μαζί σου μέχρι το τέλος του έτους. Το ιστορικό αγορών και πληρωμών μου θα σας δείξει εντός 1 λεπτού από τη στιγμή που θα δούμε ότι το όριο μου σε αυτό που θα δικαιολογούσα τη δυνατότητα χρήσης σε οποιαδήποτε αγορά δεν υπερέβη ποτέ το πακέτο των 1,99 £, επομένως είναι σαφές ότι αγοράζω ένα πακέτο που κοστίζει Τα 38,99 £ δεν είναι κάτι που θα δικαιολογούσα ποτέ να κάνω ή δεν θα μπορούσα να αντέξω οικονομικά .ειδικά αυτή την εποχή του χρόνου που τα κεφάλαια είναι ήδη στο χαμηλότερο επίπεδο. Παρατήρησα αυτό το λάθος μέσα σε 3 λεπτά από την στιγμή που το έκανα και μπήκα αμέσως στο play store για να ειδοποιήσω το ατύχημα μου και να συμπληρώσω την αίτηση για επιστροφή χρημάτων. Για να περάσετε τις επόμενες 2 ημέρες στέλνοντας σε κύκλους και ο σύνδεσμος αρνείται να ξεπεράσει το στάδιο του 9% της διαδικασίας. Τελικά κατέληξα να προσπαθήσω με διαφορετικό τρόπο να βοηθηθώ σε αυτό το ατύχημα και μίλησα με έναν διαδικτυακό σύμβουλο που μου επικοινώνησε μέσω μιας υπηρεσίας μηνυμάτων. Ήταν εξαιρετικά χρήσιμη και επιβεβαίωσε ότι μπορούσε να δει μέσω του ιστορικού πληρωμών μου ότι αυτό δεν ήταν κάτι που εν γνώσει μου θα είχα αγοράσει. Είπε ότι η απόφαση για την επιστροφή χρημάτων δυστυχώς δεν δόθηκε στο play store και ότι έπρεπε να προωθήσει το αίτημα σε εσάς. Ο προγραμματιστής της εφαρμογής. Είπε ότι ήταν ξεκάθαρα ένα λάθος και ότι θα έπρεπε να είστε το είδος της εταιρείας που αναγνωρίζει τα ατυχήματα και όχι απλώς να εξαπατάτε τους ανθρώπους χωρίς χρήματα, ανεξάρτητα από το ότι μπορείτε. Αλλά δεν ήταν έτσι. Αρνηθήκατε επιστροφή χρημάτων ή ακόμα και να εξετάσετε το γεγονός ότι ήταν ξεκάθαρα ατύχημα. Πόσο μάλλον που ζυγίσατε το μέρος που κατά τη διάρκεια του έτους θα περνούσα εκατοντάδες μαζί σας και θα το συνέχιζα. αλλά τώρα η άρνησή σας να είστε άνθρωποι και να μην τιμωρήσετε τον πελάτη που σας έκανε πλούσιους στην πρώτη θέση, είναι ότι μακροπρόθεσμα έχει καταλήξει να χάνει εκατοντάδες κάθε χρόνο μόνο και μόνο για να κρατήσει τις 38,99 £ τώρα .. είναι ντροπή.
Υπεροχο παιχνιδι αλλα μετα την τελευταια ενημερωση δεν μπορω να το αποθηκευσω με το email μου οποτε το εχασα και ειμαι παλι στην αρχη
ΜΗ ΣΥΣΤΗΝΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. Οι προγραμματιστές έχουν σκοτώσει την απόλαυση αυτού του παιχνιδιού καθιστώντας απίστευτα δύσκολο να περάσεις επίπεδα χωρίς να ξοδέψεις για διαμάντια και ενισχυτικά. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα όταν έχουν εκπτώσεις κατά τη διάρκεια τουρνουά. Δεν έχει κοπεί καμία κίνηση σε σύγκριση με το βίντεο του YouTube από τους προγραμματιστές. Πέρασα 2 ημέρες χρησιμοποιώντας 1 ώρα απεριόριστες ζωές και ακόμα δεν μπορώ να περάσω. Απίστευτα βαρετό να προσπαθείς το ίδιο επίπεδο ξανά και ξανά.
καλο
Εξαιρετικό παιχνίδι, αλλά δύσκολο.😀
Ειναι μια ωραία και διασκεδαστική εφαρμογή για εμένα 😀😉☺😊
συνδέστε τρία παζλ στο στυλ του Candy Crush SagaΑν και από το όνομα μπορείτε ήδη να φανταστείτε ότι αυτή τη φορά οι χρωματιστές καραμέλες θα αντικατασταθούν από
Καλό παιχνίδι αλλά όχι αρκετές ευκαιρίες για να προχωρήσετε εάν δεν θέλετε να πληρώσετε n δεν αρκεί το μίνι παιχνίδι για να κερδίσετε δωρεάν διαμάντια μόλις άρχισε να το παίζει ξανά αφού δεν έπαιζε για 6 μήνες, καθώς κοστίζει πολύ
Fishdom புதிர் lza
Δεν μπορώ να κάνω αναβάθμιση. Γιατί;
Fishdom Puzzle yny
Wtfk??? Αν δεν κάνω ενημέρωση, δεν θα παίξω;;
Και πολύ βάζω πουτανες
Fishdom Slagalice hdjj
Το παιχνίδι ξεκίνησε πολύ καλά. Τώρα το θέμα είναι να ξοδέψετε $$$ για να φτάσετε στο επόμενο επίπεδο. Είμαι κολλημένος σε κάθε επίπεδο για 3 ημέρες πριν ανέβω αφού χάσω όλα τα σωσίβια μου καθώς αρνούμαι να αγοράσω κάτι Δεν είναι θέμα δεξιοτήτων αλλά $$$.
피쉬돔 (Fishdom) 퍼즐 rqv
Επιβραβεύει εύκολα σαν σφυρί για το άνοιγμα του στήθους της ομάδας, πολύ φθηνές ανταμοιβές.
Όμορφα ψαράκια, δύσκολες πίστες...
Κολλάει συχνά στο κινητό..
Πόλη Καλό
Ικανοποιητική
Super Fishdom Ocean World - Τελευταία Έκδοση Για Android ...
Του δίνω 3 αστέρια. Είναι ένα καλό παιχνίδι, αλλά ο λόγος είναι επειδή διαφημίζεται ψευδώς στη διαφήμισή του. Αν ήρθατε εδώ νομίζοντας ότι ήταν κάποιο είδος παιχνιδιού με ψαρόμαχες, δεν σας αρέσει. Είναι ένα ταιριαστό παιχνίδι που είναι ένα είδος που δεν μου αρέσει, και αυτές οι μάχες ψαριών είναι σπάνιο φαινόμενο στα minigames. Τούτου λεχθέντος, είναι καλό σε αυτό που κάνει, χαριτωμένο και όχι πάρα πολλές διαφημίσεις.
Το παιχνίδι ξεκίνησε διασκεδαστικό, αλλά καθώς προχωράτε παρατηρείτε "απατεώνες" βόμβες που δεν υλοποιούνται. Βόμβες που δεν ανατινάζουν τίποτα. Όλο και περισσότερο αδύνατο να νικήσεις τα επίπεδα και λιγότερες κινήσεις. Ακόμη και τα εποχιακά πάσο... Έχω αγοράσει το καθένα από τότε που ξεκίνησα αυτό το παιχνίδι πέρυσι και καθιστούν πιο δύσκολο να καρπωθούν τα οφέλη.. Παράδειγμα: Συλλέξτε X amt πράσινα κομμάτια... Μετά σας δίνουν 100+ σανίδες χωρίς πράσινα κομμάτια! Υπερβολικά αστοχία και υποστήριξη αποκοπής δεν υπάρχει!! Απεγκατάσταση.
Βαρετό
Ωραία παιχνίδια, αλλά κρίμα που δεν παίζει πολύς κόσμος, οπότε οι ζωές δεν είναι αρκετές για να ανεβάσουν επίπεδο κάθε μάχης.
Θα πρέπει πραγματικά να δώσετε περισσότερα δωρεάν δώρα, υπάρχει μεγάλο κόστος εάν θέλετε να συνεχίσετε να παίζετε και σε αυτό το διάστημα με όλα όσα συμβαίνουν θα πρέπει πραγματικά να δώσετε περισσότερα δωρεάν διαμάντια