Post by monstinglicheckbas on Feb 18, 2022 12:34:17 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Crazy Diner: Cooking Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Crazy Diner: Cooking Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ коди глюк дорогоцінних каменів ▞▞▞
▞▞▞ Crazy Diner: Cooking Game 2022 version ▞▞▞
Супер!
Область карти міста несправна. Навіть після оновлення він все ще зламаний. Кухня працює, але карта розташування повністю зіпсована.
Насолоджувався цим, поки у мене не закінчилися прискорення. Я буквально не можу пройти жодного рівня без підвищення, я так далекий від досягнення мети без них. Тож, в основному, вони змушують вас платити за підвищення, і єдиний інший спосіб отримати підвищення — це вигравати рівні... хм, здається, непродуктивним. Я так близький до видалення цієї гри!
Будь ласка, дозвольте використовувати монети для покупки блакитних діамантів. Забагато монет, але дуже мало діамантів.
чи можете ви видалити опцію двічі крана з гри? мені важче грати в цю гру. тому я ставлю цій зірочці, поки ви її не видалите. як тільки ви його видалите, я поставлю 5 зірок. Я був залежний від цієї гри, поки мені не сказали, що двічі натиснувши, ви програєте гру чи щось подібне. що непотрібно і зовсім не весело. як чому?
Це чудова гра. Задовільно. Але я ставлю лише три зірки через рекламу. Один екран за іншим. Якби був спосіб оплатити видалення реклами, я б заплатив і продовжував грати.
Саме те коли нічим зайнятися👍🏻
Весело грати. Але занадто багато реклами.
Дуже класна ти розвиваюча гра
Я люблю цю гру, але поки я не можу знайти можливість вимкнути рекламу, якби це було за невелику плату, я б із задоволенням заплатив за видалення реклами. Чи є для цього варіант? Здається, що реклама збільшується в міру підвищення рівня, тому я хочу вимкнути її.
Це весела гра, трохи складна, а нагороди трохи повільно оновлювати.
Я влюбилася в цю гру
Мені не подобається, як ігри з приготуванням їжі "на час". Я не раз помічав, що час починається ДО того, як заходить клієнт. Іноді я втрачаю 3-5 секунд, перш ніж обслуговувати когось, що змушує мене втрачати гру майже щоразу, і це дуже дратує.. виправте це, тому що це не так. Чесно по відношенню до користувача. Крім того, чому потрібно зробити все 80 або більше діамантів. Ніби це абсолютно смішно 🙄, щоб отримати життя, потрібно майже половина та наше. Ніби я перестаю грати, тому що це займає вічність
Мені дуже подобається ідея та відображення цієї гри, але рівні з «обмеженим часом» і повільністю клієнтів завжди до біса складні, хоча після використання предметів або покупки діамантів все одно НЕ ПЕРЕМОГАТИ. ☹️ Мені дуже набридло грати в неї, і я не буду грати в неї днями і місяцями, дотримуюся інших ігор. Будь ласка, зробіть щось, щоб полегшити, дякую 🙏❤️
За українською мовою знімаю 2 зірочки
Гра прикольна але іноді випускає з гри або не можна зайти
Ця гра дуже класна. Я на неї деколи наживаю кухню бо я привикла 😅
Навіщо навіть монети, коли вони марні після оновлення всього. Потрібен спосіб додати більше діамантів або принаймні використати монети, щоб ви могли купувати речі, які допоможуть вам замість діамантів. Але я думаю, що це зменшить кількість людей, які будуть купувати речі, що становить 97% від того, що насправді стосується програми. Треба подивитися 30-секундну рекламу, щоб додати ще десять секунд. Нехай це має сенс.
Дуже подобається, що в цю гру легко грати і не дуже важко отримати діаманти для оновлення. Спочатку я завантажив цю гру безкоштовно для однієї з моїх інших ігор, і насправді я все ще граю в цю, хоча я завершив пропозицію.
Спершу веселі ігри, через деякий час грати в них вже не цікаво, щохвилини з’являється забагато реклами. Повна втрата часу! вибачте, потрібно видалити ці ігри.
Мені подобається гра, тому що в неї легко грати, а також люблю перебудовувати стару будівлю. Але коли я оновлю гру, у неї болить голова, тому що це повний безлад, я не можу грати в свою гру, все стало чорним! Я шкодую про оновлення.
У мене немає проблем з грою. Гра також весела, і я також можу миритися з рекламою. Але я не люблю, коли рекламу не можна закрити. Тому, коли я натисну на оголошення, гра перезавантажиться, щоб відкрити гру. Це було дуже розчаровано. Реклама в порядку, але якщо з рекламою виникнуть проблеми, я розчарований, тому що мені доведеться переграти ту саму гру.
Tie Dye Simulator ajri
Crazy Diner: Cooking Game Strategi vbu
Мені хотілося сподобатися ця гра, але рівні дуже одноманітні. О, ви подолали перші 100 рівнів, ось вам ще 100. Побити і цих? Вітаю! Ось ще 100, перш ніж ви зможете перейти до наступного місця.
Не можу грати, тому що щоразу, коли я відкриваю.. він аварійно видаляє та встановлює знову і знову.. мені подобається гра, але, на жаль, це відбувається.
Вауууууууу
Реклама після кожного рівня так дратує! Ми розуміємо, ви більше дбаєте про те, щоб заробити гроші, ніж створити гідну гру. Видалено.
Чудова гра. Але як тільки я оновив додаток, він перестав відповідати
Саме я класна і гра рекомендую
Рівні швидко ускладнюються, і для проходження потрібні гроші
Ця гра хороша, але подвоювати монети дивіться рекламу, щоб отримати рекламу дорогоцінних каменів, а якщо ви вирішите не отримувати дорогоцінні камені чи подвоювати свої монети, дивіться рекламу все одно. Кожна реклама займає 30 секунд, більше, ніж час, який ви насправді граєте
Ця гра цікава, але в ній занадто багато реклами та відео. Щоб отримати бонуси, ви повинні переглянути додавання або відео, а щоб увійти в гру, вам рекомендується витрачати реальні гроші. Я думаю, що це цікаво, але не варто переглядати 15 рекламних ігор бінго під час гри протягом кількох хвилин.
Гарна гра, але в певні моменти гри вона намагається змусити вас використовувати всі ваші діаманти та ігрові засоби.
Чудово, поки ви не зможете пройти рівень, не заплативши за прискорювачі
Шлях до багатьох оголошень! Ця гра була б набагато веселішою, якби у вас була реклама буквально кожні кілька хвилин. Якщо вони позбудуться цього, я б із задоволенням поставив цьому 4 або 5. Реклама вбила це
Я люблю цю гру, але я б заплатив, щоб не бачити рекламу, для цього немає можливості. Чудова гра, зіпсована рекламою після кожного рівня. Дайте нам можливість безкоштовної версії платної реклами
Crazy Diner: Cooking Game Diskarte zoqx
Коли клієнти приходять на кулінарне готування за часом, потрібно багато часу, щоб з’явитися і зробити замовлення, тому це моя єдина проблема
Crazy Diner: Cooking Game Παιχνίδια στρατηγικής bep
Гра подобається, нове оновлення не подобається. Тепер, коли ви досягнете своєї мети, рівень просто закінчується. Мені не вистачає додаткових людей і додаткових гостей, але тепер я відчуваю, що це раптово закінчується
Мені подобається гра, але в ній дуже багато реклами, і вона сильно зависає.
Прикро... Мені дуже сподобалася ця гра, оскільки вона вигнала мене з усієї вимушеної реклами. Я не проти подивитись рекламу тут і там, і я думаю, що це круто, що ви можете дивитися рекламу в ігрових бонусах тощо. Але коли є примусова реклама після кожного раунду або кожного другого раунду і навіть не 5 секунд, ПОВНА примусова реклама. Це смішно, і де я проводжу межу. Якби я хотів дивитися стільки реклами, я б дивився телевізор. 2 зірки, тому що грати може бути цікаво.
Я досяг рівня 999 і він зупинився.. Не можу перейти на наступний рівень..Не знаю, коли з’явиться наступний рівень.. Сказав, що буде в грудні.. Але привіт.. Вже грудень. ..
Гра загалом весела, але я думаю, що має бути проблема з рекламою. Після кожного раунду гра запитує, чи бажаєте ви подивитися рекламу, щоб подвоїти зароблене золото, і навіть якщо ви скажете ні, реклама все одно відтвориться, і ви не отримаєте додаткового золота. Це справді засмучує і погіршує весь досвід.
瘋狂餐車:瘋狂大廚的烹飪歷險記 策略 rhdd
Я насолоджувався грою, поки не спробував оновити свої речі, і який сюрприз, що у вас є діаманти 🙄 набридли іграми, які, щоб пройти, в основному застрягли, поки ви не купили діаманти, щоб мати можливість оновити, який сенс дати нам стільки грошей коли вам також потрібні діаманти для оновлення 😡😡😡😡😡
Дуже захоплююча гра, але вона заманює вас купувати дорогі діаманти. Але супер весело.
Сподобалась ця гра, але реклама для перегляду, щоб дати вам додатковий час для проходження рівня, безумовно, НЕ 10 секунд, як зазначено. Вони становлять не менше 45 секунд. Це неправильне уявлення, тому виправте це.
Дуже класна игрушка.
Поставив би йому 5 зірок. Я люблю цю гру. Я отримую задоволення від цього, але єдина проблема – гра постійно зависає і не відповідає, або відео з безкоштовними матеріалами також зависають. Будь ласка, виправте ці помилки, або я видаляю наявні.
Вау
Весело б, щоб ви могли використовувати монети для більшої кількості речей, а не лише для придбання діамантів... Або заробляти невеликою кількістю.
Я був закоханий у цю гру, але останнім часом гра продовжує зависати, і єдиний спосіб зупинити це - вийти з гри. Це означає, що будь-який прискорювач нескінченності, який у мене був, зникає, що дуже несправедливо.
Я люблю ігри з тайм-менеджментом, але є багато доповнень. Ви не можете пройти кілька перших рівнів без витрачання грошей. Я можу пройти через багато цих ігор без грошей, але не цю!