Post by monstinglicheckbas on Feb 18, 2022 12:31:10 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Kokandusmäng Mania Tüdrukud ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Kokandusmäng Mania Tüdrukud IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod paljud primogemid ▞▞▞
▞▞▞ Kokandusmäng Mania Tüdrukud 2022 version ▞▞▞
Palun...mitte teist sõna
See on parim rakendus, mis küpsetab teie lemmiksõõrikuid, juustukooke ja küpsiseid. Magustoiduks õpid vaniljekreemi või šokolaadikreemi ja puuviljakookide salavalemit. Mulle meeldib see rakendus
Seda on nii lõbus mängida
Larong Pagluluto Batang babae Simulasyon tcpl
Ma armastan seda mängu, see on väga lõbus, ma annan sellele 5 head tärni. Ma ütlen, et see on lõbus, sest see on väljakutseid pakkuv mäng ja kui teil on igav, mängite seda kogu aeg, kui soovite
Armasta mängu
Aitäh, mäng on väga tore❤️❤️❤️❤️ Laadige alla oo
komplekt
Väga kena oled
Mäng on hea, kuid te ei saa uuendada, vajate päris raha.
Hero Tycoon Рольові zlo
محمد السيد محمد بن راشد آل مكتوم نائب رئيس مجلس محمد بن راشد نائب رئيس مجلس الوز . . . . . ففي كل من كان يؤمن بالله من يوم ما جيت لك الحمد والحمد والشكد والشك لا. ارسل هذه المشاركة المشاركة فى مصر. وقال مصدر مسؤول عن من لا يستحق الحياة لا تتوقف لتدلااااة. لا اله وصصبه ومن المقرر إإامها فى الأبيض إن الله يحب ان تكون هناك من يحبك كثر من كل شي. و في نفس المكان الذي لا تضيع وقتك على ما لعليه الآن على خير ان شالله خير ان شالله خير ان شالله خير ان شاله خير ان شالله خير ان شالله خير ان شالله خير ان شالله
Üks parimaid rakendusi. Mulle meeldis see rakendus. Toiduvalmistamismaania rakendus on tõesti hea ja hämmastav. Väga soovitatav.
Lõbus
Seda mängu on huvitav mängida. Mulle meeldib selle graafika ja kasutusjuhend. Soovitan seda kokandusmängu kõigile oma sõpradele.
PALUN mõista, et see mäng on võltsitud. Kui jõuate 3. restorani, on pärast esialgseid igat taset väga raske läbida. AGA, 4. restoran, on imeliku ajamuutuse b/c-d peaaegu võimatu lõpetada. Sellel on umbes 1/3 ajast, mis on vajalik tasemete läbimiseks väga rasketel tasemetel. KUIDAS? Te ei saa teada enne, kui mängite ja olete segaduses, miks kell sai tühjaks, kui teenindasite ainult 3 või 4 klienti. See on päris lõbus, kuni selle ajani mõistate nippi.
Hea on süüa teha
See on lahe
see on hea
Hakkasin seda kasutama, kuid järgmisele tasemele jõudmine võtab aega
Ma armastan seda mängu, sest see on lahe ja hämmastav
omg ma vihkan seda mängu omg vaata teda aga
Ma ei tea, kuidas panni kasutada 😒
Hea, kuid kehv graafika
Toiduvalmistamismaania on äärmiselt halb. See mäng meeldib mulle esimest korda. Siis nüüd vihkan seda mängu väga
See rakendus on eepiline. See on lõbus ja lihtne kõigile. Kõik tasemed on õiglased. Ma tõesti armastan seda rakendust. See on esimene rakendus, millele mõtlen, kui kuulen sõna lõbus💃💃🥂
Kokkamine. Maania - toidupalavik &. Puhka
See mäng on väga huvitav. Lihtsalt see on kuidagi raske
Mängige, mis teile meeldib
Üks fantastiline rakendus. Pidasin seda rakendust kalliks. Toiduvalmistamismaania tarkvara on kahtlemata õige ja hämmastav.
See ei ole liiga hea mäng, sest see ei sisalda liiga palju erinevaid toite. Isegi ma ei taha anda ühtegi tähte.
Gra gotowania Mania Dziewczyny Symulacyjne swmw
See on tore ja fantastiline, kuid inimesi on liiga palju
Otsin rohkem täiskasvanulikku tunnet, kuid sobib suurepäraselt lastele
See on väga hämmastav rakendus, tundub, et teete päriselus süüa ja selle tase pole nii raske või mitte nii lihtne. Seda on nii lõbus mängida, mulle meeldis see mäng nii väga, see oli lõbus, ma arvan, et selle allalaadimine peaks olema 10 miljonit + ma loodan, et see saab olema
Mäng on üsna tore, kuid kuidas klientide viha kasvab, ma ei usu, et see on eriti lõbus. Ja seal oleks pidanud olema erinevat tüüpi toite, nagu see ikoonil näidatud
Mulle meeldib, suurepärane kunst, armastan esimest restorani, ma arvan, et see on krõbedate ribade ja krõpsudega kiirtoit, ülimaitsev! Jätkake nende suurepäraste toiduvalmistamismängude tegemist! Aitäh
Mäng on tore ja hea
Cooking Mania tegevus on suurepärane. See on minu jaoks väga hea mäng. See on tegelikkuses täidetud, kasutades selle faasi sisseviimist.
See on lahe, ma armastan seda lol ✨💎💎✨💎💎✨ 💎💎💎💎💎💎💎 💎💎💎💎💎💎💎 ✨💎💎💎💎💎✨ ✨✨💎💎💎✨✨ ✨✨✨💎✨✨✨
See on tõesti tore mäng, mille tasemed on pisut lühikesed
KÕIK KLIENDID ÜTLEVAD ALATI TEREI OMG🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤯🤯🤯🤯😫😫😫
요리 게임 열광 소녀들 Restaurant 시뮬레이션 tjl
Aitäh mängu eest
Cooking Mania treening on suurepärane. See on minu jaoks väga hea spordiala. See on tegelikult täidetud, kasutades sellesse segmenti.
Paigaldamine võtab kaua aega
Mäng on tore, ma ei taha valetada, aga ma arvan, et kokal peaks olema taldrik, kuhu pärast valmistamist toitu panna, mitte hoida käes