Post by monstinglicheckbas on Feb 18, 2022 12:24:59 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ War Machines: Tank Army Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ War Machines: Tank Army Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod daug raktų ▞▞▞
▞▞▞ War Machines: Tank Army Game 2022 version ▞▞▞
Man patinka tankai, jie yra šaunūs, todėl nauji bakai tampa didesni
Puikus žaidimas, tačiau jis priverstas pirkti naujinimams. Visą laiką praleidžiate tobulindami savo tanką, kad galėtumėte kovoti su tankais, dėl kurių jūs kritote taip, tarsi nebūtų prasmės žaisti. Negaiškite laiko, nebent turite pinigų naujinimams įsigyti...
Dabar praleidau daug laiko žaisdamas šį žaidimą, todėl man jis turi patikti. Vis tiek atrodo, kad yra daug idiotų arba programa sukurta taip, kad galėtumėte išleisti pinigus, jūs nuspręsite. Vis tiek daug linksmybių pučia tankus!
Geras žaidimas, bet velniškai gobšus, £££, vienkartinė grynųjų pinigų nuolaida... kuri nuolat pasirodo, pasako viską, atnaujinimai trunka neilgai, tada reikia pirkti iš naujo...
Iš pradžių žaidimas buvo labai geras, tada viskas pradėjo kainuoti! Nuo 4,99 USD už šiek tiek monetos ar kelis deimantus, iki 99,99 USD už vos tiek, kad gautumėte atnaujinimų! Kasdieninės misijos davė tik ne daugiau kaip 6 deimantus! Kasdienėse kovose nebuvo apdovanoti pagal tai, kaip žmogus užėmė vietą, kelis kartus užėmė 1 vietą ir buvo apdovanotas tik bronzos prizu! Turėtų būti apdovanoti aukščiausi geriausi nugalėtojai, o ne tik atsitiktinai apdovanoti prizai!
Žaidimas gql ir geras, bet įkainiai labai dideli. Pvz pirkti metams premium 114€, karoče be žaidimo nieko vertas:ta ko tobulinti laiko reikia dafiga, be bonusu nelabai pažaisi, o bonusai kainuoja velniškai kainuoja
Priklausomybę sukeliantis, žinoma daugiau skelbimų nei norėčiau, bet puikus žaidimas
Prasta grafika, valdymas
Puiku, bet man nepatinka deimantų spintelių sistema. Minos į sąskaitą neįtraukia deimantų
Neįmanoma gauti jokio gyvo asmens atsakymo programos pokalbyje
Aha
Puikus žaidimas, išskyrus ryšio vėlavimus ir atsijungimus. Nežinau, kas atsitiko, bet sugedo. Jūs gaunate atlygį, kurį kartais atidarius sistema užstringa. Aš nusipirkau specialų už 9,99 USD. jis buvo su Platinum Crate, kurio negavau, nes sugedo sistema. Susisiekiau su klientų aptarnavimo tarnyba ir niekas su manimi neatsiliepė. NEPIRKITE ŽAIDIMŲ, JIE JUMS ATŠALUS.
Geras žaidimas, bet reikia palaukti kuro, nebent norite išleisti pinigus žaidimui.
Užstringo atnaujinimas prie 73 procentų. Ką daryti.
Jo neoficialus mokamas žaidimas. Pažanga tampa neįmanoma nuo 5 punkto, jei neišmokėsite pinigų. Skirta pinigų turtingiems žaidėjams. 😂
War Machines: Tank Army Game कार्रवाई efe
Iki šiol žaidė gal 2 dešimtis kovų. Jokių skelbimų. Atlyginimai ir naujinimai užtrunka ilgiau, kai progresuojate neišlaidaujant, bet kol kas nieko, kas mane nepakeistų.
Dėžės yra blogos. Vienos vietos atidarymas užima daug laiko ir tik 4 vietas. Jūs prarandate visus tuos, kuriuos laimėjote, jei jie yra pilni, labai blogi
Sudas paskutinis
Tai tik pinigų grobimas. Esate nuolat bombarduojamas skelbimų, norinčių, kad pirktumėte paketus, o jei to nepadarysite, taip ilgai nežaisite. Tai gali būti daug smagiau, bet žmonės, kurie kuria šį žaidimą, yra godūs
puikus žaidimas ir jis neturi jums kainuoti pinigų. Paprasčiausiai, pats geriausias tanko žaidimas.
Brain Test: Tricky Puzzles Вікторини ape
War Machines: Tank Army Game ઍક્શન hht
Tai suteikia mums nemokamų, degalų ir atgimimo dviem dienoms. Po to reikia brangakmenių, kad atgimtų ir kuro. Tai labai labai blogas žaidimas. Jame taip pat yra nesklandumų ir visi gali mane nužudyti, iššaudami tik 2 kulkas, bet man reikia iššauti 5 kulkas. Pagaliau ištryniau šį žaidimą.
Sukurti užtrunka ilgai, nebent apgaudinėji ir neišleisi pinigų. Bet kam leisti pinigus žaidimui, kai neturite galimybės jo atgauti. Bet žaidimas gana šaunus
visas nereagavimas i žaidimo problemos...kureju abejingumas žaidimo kokybei...vienintelis tikslas....lupti pinigus...NEMOKAMAS ŽAIDIMAS....tegul trina žodi nemokamas...nes tai apgaule..diletantu šutve nieko negali normaliai atnaujintit ...
„Samsung A42 5G“ vis dar šiek tiek trikdo ir atsilieka net nuo namų „Wi-Fi“. Bet tai smagu ir vis dar iššūkis internete
Kai nera ka veikt tai visai nieko
Tikrai geras žaidimas žaisti. Tačiau vairavimą reikia šiek tiek patobulinti
Tai tiesiog lėtas žaidimas ir jei galite įdėti ginklą ir šaudyti akmeniu, tai bus malonu
Liūdna diena ir pragaras užšalo. Praleidus daug valandų ir ištisus metus kurdamas savo baką ant garo, jis staiga dingsta ir viskas, ką sukūriau ir uždirbau, visiškai dingo. Manau, bus didelių skundų ir galimas ieškinys, nes buvo išleista daug pinigų ir viskas dingo!!! Anksčiau žaidimas buvo įdomus ir reikalauja įgūdžių, o dabar kalbama apie tai, kam sumokama daugiausiai, kad gautų galingą tanką, o tik vienas šūvis nužudo visus kitus. Ne verta.
Labai gražus, strategiškas ir linksmas.
Nuostabus žaidimas. Man patinka. Dabar jį įvertinau 1 žvaigždute. Šis žaidimas toks gražus, kaip galiu pasakyti, šlykštus. Yra tiek daug problemų ir su kiekvienu atnaujinimu vis blogėja. Nešvaistykite pinigų šiam žaidimui. Sakau, kad tu man skolingas tikriausiai 3 valandas žaidimo, daugiau nei 300 nužudymų. Kaip tik dabar buvau klanų karo pabaigoje. Žmogžudystės dabar tikrai svarbios. Turėjo trigubą nužudymą. Buvo nužudytas. Buvo nužudytas dvigubas nužudymas. Turėjo vieną nužudymą rungtynių pabaigoje. Jie dingo. Dingsta tankų gedimai. Jokių nuopelnų už nužudymus.BS.
Jai nemerksit pinigų, po 50. 100€ . Tai net neverta žaisti.
War Machines: Tank Army Game ઍક્શન yiaj
Man patinka žaidimas, bet bandymas priversti žmones išleisti pinigus, kad pasiektų lygį, yra nevykęs. Žmogaus žaidimo turėtų pakakti, kad jūs pasiektumėte lygį ir gautumėte privilegijas. Padaryk geriau, prašau
Įdomus kovinis žaidimas
Tai labai smagu, tačiau kartais žaidimas gali šiek tiek sutrikti. Paprastai mūšio viduryje. Bet vis tiek smagu
Aš pykstu, žaidimas praranda ryšį, net interneto ryšys gerai.. nekenčiu, kad žaidimas visada vėluoja ir dažniausiai pastaruoju metu nėra lengva pradėti žaidimą, jis trikdo... turint omenyje, kad perkame deimantus ir tai nėra pigus žaidimas išleisti pinigus su... ir tai automatiškai keičia mano baką...