(Android/iOS) My Home Design - Modern City cheat kód neomezený počet krystalů
Feb 18, 2022 12:12:56 GMT -5
Post by monstinglicheckbas on Feb 18, 2022 12:12:56 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ My Home Design - Modern City ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ My Home Design - Modern City IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat kód neomezený počet krystalů ▞▞▞
▞▞▞ My Home Design - Modern City 2022 version ▞▞▞
Moc se mi to nelíbí, nejsem fanouškem takových designových her, kde musíte hrát nějaké bonbóny Crush, abyste získali peníze na nákup věcí ve hře, zkrátka ne pro mě.
Hra nefunguje, jako když kliknu na jeden design, nepřijde, je stejná jako předtím, tuto hru nenavrhne
To je v pořádku, mohlo by to být lepší. Grafika je však velmi špatná, stejně jako pokoje. Řekl bych, že je to FALEŠNÁ reklama, nevěřte mi? Ok plýtvejte časem a prostorem a přesvědčte se sami.
Skvělé...
Právě jsem začal tuto hru, zdá se být jako každá jiná hra na zdobení, možná hledám něco nemožného.
tato hra je tak skvělá, že mohu rozhodnout o svých oblíbených věcech
My Home Design - Modern City Пъзели fhce
ta hra je fantastická bože!!!!
Dala bych jen půl hvězdy ale to nejde. Hrozně hlavy grafity, a je to k hovnu. Jen pro maly Kido.👎🙄
Příliš mnoho reklam!! Odinstalováno kvůli nim. I když hru prohrajete, musíte se podívat na reklamu, než vás pustí znovu. Nejotravnější hra všech dob!
Dávám této hře 3 hvězdičky, protože tato hra má mnoho reklam a při koupi jakékoli věci jsme ztratili spoustu peněz 💵 a vám zbyde jen málo peněz a abychom je zvýšili, musíme hrát nudnou hru ve hře, prosím opravte to problém s reklamou
Z mého účtu bylo odebráno 108,63 $ za balíček VVIP pro tuto hru. Musel jsem si to neúmyslně objednat a pokusil jsem se, aby mi byly vráceny peníze, a bylo mi řečeno, že nemohu získat náhradu, protože nesplňuje jejich zásady pro vrácení peněz. Byla to nehoda a NENÍ fér, že mi nemůže být proplacena částka za tento balíček, který ani nevím, co balíček obnáší. Při hraní této hry buďte velmi opatrní!
마이 홈 디자인 - 모던 시티 퍼즐 yrr
Sihirli Yapbozlar - Bulmaca Bulmaca rjux
prostě mince nemám
Typická logická hra předstírá, že je něčím, čím není. Komerční +3 otočení, puzzle, bonus 50 % peněz reklama, reklama, reklama, puzzle... opakování. Vypadá dobře, ale nudí se. Také hádanky jsou příliš náročné a příliš brzy a cena předmětů je po místnosti 1 směšná. Není to příliš zábavné, jakmile se dostanete do místnosti 3. Odinstalování.
Skvělá hra . STAHOVAT!
Když si to nainstalujete, budete hrát více odpovídající hry, abyste získali coiny, než skutečná návrhová hra. Chci říct, že zpočátku je to zábava, ale každá úroveň odpovídající hry stojí 500 mincí, ale každý návrh, který musíte přidat, stojí 600 nebo více. Chcete-li přidat něco k návrhu domu, musíte hrát alespoň 2 úrovně. Jako návrh přidejte další mini hry, abyste mohli vydělávat mince nebo alespoň vydělávat mince sledováním reklam.
Vaše hra spočívá spíše v získávání mincí pomocí přiřazování těchto tvarů než ve skutečné hře samotné. Máte pěkné vzory a dekorace, ale mince se rychle vyčerpají v méně než 2 předmětech a vy musíte znovu hrát hru na srovnávání tvarů, abyste získali mince, které ani nevydrží... Kromě toho... hra je úžasná. Tnx.
Je to dobrá hra. Líbilo by se mi, kdyby přidali více výběrů místo pouhých 3, kdybychom měli větší výběr a položky na výběr, bylo by to skvělé. Ale jinak to byla celkově skvělá hra.
Dokončení některých těchto návrhů trvá příliš dlouho. Změna průkazu ano, jen stojí příliš času
Miluji tuto hru, protože je to vlastně zábava. Ale už týden mám problém, že se mi nedaří odemknout další úroveň.
My Home Design - Modern City פאזל moir
Není to čistě zdobící aplikace – je to spíše na herní stránce, ale hry jsou zábavné. Vyzdobit prostor trvá dlouho, ale právě jsem s tím začal. Postavy mi přijdou trochu otravné...ale celkově jde o dobrý žrout času.
super hra 👍👍👍👌👌👌
👌👍
Toto je jediná hra v tomto telefonu, která je rozumná, všechny ostatní hry jsou k ničemu, protože visí, když je hraji, ale tato hra je prostě perfektní pro mě a mou rodinu. Pomáhá nám s nápady, jak navrhnout náš nový dům v USA. Prostě se mi líbí, jak je to pro mě perfektní. Můžete si to také stáhnout
U dekorační hry, kde 90 % času hrajete logickou hru a ve skutečnosti 10 % dekorujete, byste čekali lepší hádanky
líbí se mi
Je to skutečně návykové. Ale dávám tomu půlku. Je hezké, že reklamy přicházejí s dalšími položkami, ale ne pro nic za nic. Proč bychom měli sledovat reklamy a NIC na konci? Nejhorší je, že občas nedostanu další položky, takže škoda...
Dobře, pokud to hrajete offline, je to všechno dobré, ale obvykle hraji hry s hudbou na pozadí a reklamy jsou tak otravné a nemůžete je ani přeskočit, a pokud si musíte koupit jen pohovku, musíte hru vyhrát, protože položky jsou tak drahé, jako když vyhrajete hru, získáte 500–600 coinů a jedna položka je více než 1000 coinů a dovolte mi, abych vám řekl, že hry je tak těžké vyhrát, že dokončení návrhu jedné místnosti trvá TÝDNY, i když jich hrajete asi 30 -45 minut denně.. nedoporučuje se.
Je to tak dráždivé. Mezi hrou se to znovu a znovu zastavuje a prohrávám hru, kterou hraji. A za druhé, když jsem vyhrál tu hru candy crush, nedávalo vůbec žádné peníze, peníze nebyly přidány.
Zdá se, že problém, který jsem zažil, je vyřešen Zdá se, že po určité úrovni je tak obtížné projít následujícími úrovněmi, hra přestává být zábavná
Dal bych tomu 5 hvězdiček.,... Ale...... Všechny předměty jsou velmi drahé... A naše mince jsou hotové během několika sekund..... I když je to velmi dobrá hra.... Žádné reklamy, nic, žádné rušení! 🤙🤙🤙🤗🤗😇☺️👍👍
My Home Design - Modern City Puzzel weg
Pokusil jsem se dostat přes úrovně při mnoha příležitostech. Získáte pouze 100 diamantů a jakmile jsou pryč, musíte si koupit prasátko, abyste získali další. Jak je to spravedlivé? Odinstaloval jsem a pokud nebudou uděleny diamanty, nebudu znovu instalovat.
Barevné rozhraní je terapeutické... zajímalo by mě, jestli by sem tam bylo možné přidat pár 3D efektů a animací! Celkově... jako zážitek ..!
Hra zaměřená na mini hádanky s cílem ušetřit body na nákup nábytku. Hádanky jsou stále těžší a těžší a téměř nemožné je vyhrát. nudilo mě to.
Hra je pěkná, ale cesta k mnoha reklamám, od kterých nemůžete uniknout, vám ubírá jakoukoli radost, kterou můžete mít z hraní hry.